POTS MILLORAR LES TEVES FOTOGRAFIES D’OCELLS AMB UN PROFESSIONAL!

Categories: noticia_home,noticies2016

Foto Jordi Bas 2Si t’agrada la fotografia de natura, no et perdis la xerrada que donarà en Jordi Bas amb els trucs i consells per a millorar les teves instantànies de natura. És un dels millors fotògrafs de Catalunya i té diversos premis internacionals, entre els que destaca ser el guanyador de la BBC Wildlife Photographer de l’any al 2007 i al 2013. Publica a revistes internacionals i distribueix les seves fotografies a tres grans agències de fotos.

Però a part dels premis, publicacions i reconeixements, en Jordi és un fotògraf apassionat que adora els ocells i que està en constant cerca de “la captura perfecta”. I encara millor, li agrada compartir la seva experiència amb qualsevol que el vulgui escoltar! Ens explicarà les seves històries d’èxits i fracassos, com ho fa per fer fotos d’ocells esquius i quins trucs utilitza per atraure qualsevol ocells davant l’objectiu de la seva càmera.

Al seu territori als secans catalans, gaigs blaus, abellerols, sisons o gangues son fotografiats per la càmera d’en Jordi que deixa als fotògrafs perplexos per la seva especial autenticitat. A més d’aprendre, quedaràs impressionat per les seves magnífiques fotografies en aquesta xerrada!

Author: admin