JA ES PODEN ADQUIRIR LES ENTRADES AL DBF I RESERVAR LES ACTIVITATS DE PAGAMENT!

Categories: noticia_home,noticies2016

LR7E7625 (800x533)Ja es troben disponibles a la web les entrades al Delta Birding Festival 2016! Recorda que el benefici de les mateixes va destinat a un projecte de natura.

A més, adquireix la teva plaça a les activitats amb reserva prèvia:

– “Les aus pelàgiques del Delta”, dissabte i diumenge al matí s’organitzarà una sortida a 10 o 15 milles mar endins per observar les aus marines que habiten la costa mediterrània. La Baldriga balear, espècie endèmica de l’arxipèlag, en serà una de les espècies més atractives, però també esperem gavines, xatracs, ocasionalment algun paràsit i, com no, qualsevol sorpresa que el mar tingui per nosaltres

 “Un riu d’ocells”, dissabte i diumenge al matí s’organitzarà una sortida en vaixell pel riu Ebre des de la desembocadura fins a l’illa de Gràcia on hi haurà l’oportunitat d’observar molts dels ocells del Delta que habiten al riu i les seves illes on, en època de migració, hi pot aparèixer qualsevol espècie.

– “Un paradís secret al Delta”, visita guiada a la llacuna de l’Alfacada, un indret secret, no accessible i molt ric en biodiversitat. En finalitzar s’assistirà a una sessió pràctica d’anellament científic. Hi ha tres sortides previstes amb 25 places disponibles cadascuna.

Author: admin