GREENBIRDING AMB PONÇ FELIU I GARY PRESCOTT

Categories: noticia_home,noticies2019

El Greenbirding és tota una experiència per gaudir més plenament de la natura. El seu objectiu sortir a observar la natura sense recórrer al transport de combustibles fòssils. A mesura que el món pren més consciència de la destrucció climàtica, és vital que tots fem el possible per evitar futurs problemes i protegir la natura que tan estimem.

Enguany al Delta Birding Festival tindrem l’oportunitat de gaudir d’una xerrada per part dels greenbirders més coneguts a nivell Europeu: Ponç Feliu i Gary Prescott.

Per una banda, Gary Prescott és un experimentat greenbirder campió mundial de la llista d’ocells verds i que vindrà al DBF només havent utilitzat només transport públic i la seva bicicleta des de la seva Anglaterra natal i tornarà de la mateixa manera. Per l’altre Ponç Feliu, també experimentat greenbirder i autor de del llibre “Pedals i Plomes”, ens explicarà que se sent passant-se un any fent un Big Year verd i tenint el rècord de llista de birding ecològic europeu més pur.

A més a més, si us agrada la idea del Greenbirding,  tindrem l’oportunitat de fer una sortida al més pur estil greenbirder amb dos guies de luxe, els mateixos Ponç Feliu i Gary Prescott.

A l’activitat “Greenbirding” farem un recorregut circular d’uns 17 km en bicicleta elèctrica al voltant de la llacuna de la Tancada aprofitant tots els miradors i punts estratègics per a l’observació d’aus, la visita dels aiguamolls de depuració de l’Embut ens permetran observar un racó únic. Utilitzarem Deltacletes, la bicicleta elèctrica del Delta que ens permetrà cobrir tot el recorregut sense cansar-nos.

L’activitat inclou bicicleta elèctrica, alforges per portar material fotogràfic, prismàtics, casc, assegurança i guia acompanyant.

Les places són limitades. No oblideu de comprar la vostra entrada!

 

 

Author: Ricard Losarcos