GRÀCIES A TU HO HEM TORNAT A FER!

Categories: noticia_home,noticies2016

ENTREGA_XECSí, ho hem tornat a aconseguir! Ahir es va fer l’acte simbòlic de lliurament del xec dels beneficis obtinguts de les entrades al Delta Birding Festival de l’any passat. Com us havíem anunciat aquests diners es destinaran a finançar part de les expedicions que s’han de fer per recollir dades per al nou Atles dels ocells nidificants d’Europa (EBBA2) i concretament, es destinaran a finançar dues expedicions a zones d’Europa on la presència d’ornitòlegs és escassa o l’accés és complicat.
La primera d’aquestes expedicions estarà composada per ornitòlegs russos que tenen previst arribar a llocs tan remots com la Península de Kola o el cap de Kanin, al nord de Rússia i dins del cercle polar àrtic. La segona expedició té previst compilar dades per l’EBBA2 a Grècia. Us mantindrem informats de com van les expedicions.

El EBBA2 és un gran repte per a l’ornitologia europea ja que el seu objectiu és aconseguir dades essencials per a la ciència i la conservació de la natura. Es tracta d’un dels projectes de cartografia de la biodiversitat més ambiciosos que mai s’han afrontat._S5A9554

També s’ha fet l’acte de lliurament del xec a a l’altre projecte seleccionat de l’associació ornitològica Picampall de les Terres de l’Ebre centrat en l’evolució de la densitat reproductora de còlit negre (Oenanthe leucura) a les terres de l’Ebre. Es tracta d’una espècie en regressió a la zona, per això és essencial el seu estudi per evitar la seva extinció.

Gràcies a tu ho hem tornat a fer!

Author: admin