GAUDEIX DELS MILLORS DOCUMENTALS DE NATURA AL DBF

Categories: noticia_home,noticies2017

doc_un rio de irlandaEl DBF és sinònim d’activitats, conferències, sortides guiades, fires… però també de documentals de natura de qualitat. Aquest any et portem quatre documentals espectaculars perquè els gaudeixis entre activitat i activitat, només t’has d’apropar a la Carpa 3 i gaudir una estona de la pau i bellesa que aporten.

Et convidem a un viatge de delicada bellesa i descobriment reunit en el documental “En un río de Irlanda”, on navegaràs en canoa seguint el riu durant les quatre estacions captant tot el que hi succeeix.

També ens endinsarem en la vida dels ocells amb els que convivim a les ciutats i pobles amb “Venidos del cielo”, un documental gravat a Extremadura on veurem com és la vida diària d’aquests animals tant propers.

De la mà de la BBC, ens introduirem en un dels capítols de la mítica sèrie documental de natura Planeta Tierra, renovada fa poc.

I per últim, en posarem a les plomes dels ocells amb el documental “Earthflight, La tierra desde el cielo: Europa“, on experimentarem i veurem que senten i veuen els ocells que ens sobrevolen.

Author: Ricard Losarcos