FES LA TEVA MARATÓ ORNITOLÒGICA PARTICULAR

Categories: noticia_home,noticies2017

RSPL5_7431_208-1Una marató ornitològica consisteix en seleccionar un territori, establir un termini (habitualment un dia) i intentar-hi veure el màxim d’espècies d’ocells. El rècord europeu d’espècies d’ocells detectades en un sol dia l’ostenta l’equip Zeiss Reservoir birds, que van detectar 230 espècies d’ocells al 2017 a Catalunya.

Imagines poder fer la teva pròpia marató, competint amb altres equips i amb l’ajuda dels cracks dels equips ornitològics? Doncs aquest any al DBF serà possible gràcies a l’activitat “Trossets del Delta“. Tres equips, liderats pels Zeiss Reservoir Birds (rècord europeu), Rarebirds Spain- Swarovski Optik Birdracing Team (guanyadors de la marató ornitològica de SEO 2016) i el Lonely Birder – Leica, us guiaran en tres sortides a tres punts diferents del Delta de l’Ebre.

El tret de sortida es donarà a la recepció de MónNatura el diumenge 24 a les 16:30, tot i que pots presentar-te directament al lloc on es farà la sortida a les 17:00. Es tracta d’una activitat amb places limitades, així que no oblidis reservar la teva i dóna-ho tot per que el teu equip resulti guanyador!

Author: Ricard Losarcos