EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES BIOclick AL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2019

SUEZ Espanya, empresa col·laboradora del Delta Birding Festival, exposarà les fotografies guanyadores i finalistes del I Concurs de Fotografia BiOclick, a la carpa 3. La fotografía aquí mostrada és de Roser Fontseca.

El concurs, dirigit a treballadors de la companyia i sota la temàtica “instal·lacions i biodiversitat”, mostra com la natura està present en el dia a dia de la gestió de les instal·lacions. El dissabte 21 a les 13h es durà a terme l’acte d’inauguració de l’exposició a la carpa 3.

SUEZ Espanya és una empresa compromesa amb la conservació de la biodiversitat. Així ho va reconèixer la Comissió Europea atorgant a SUEZ el premi European Business Awards for the Environnement 2018, en la categoria “empresa i biodiversitat”, pel seu projecte “De plantes de tractament d’aigua cap a reserves de biodiversitat

L’estratègia de conservació de la biodiversitat de la companyia, un dels compromisos clau de SUEZ, suposa un canvi progressiu i innovador en el model de gestió de les plantes de tractament d’aigua, basat en la naturalització de les instal·lacions, que són transformades i gestionades com a infraestructura verda. Un bon exemple són els Aiguamolls de depuració del Delta de l’Ebre un espai de gran riquesa ornitològica, escenari de moltes de les activitats que se celebren en el Delta Birding Festival.

Dins de l’estratègia de conservació de la biodiversitat, SUEZ dona gran importància a la implicació dels treballadors. Per això, ha desenvolupat el programa de voluntariat corporatiu BiObserva, a través del qual els treballadors reporten les observacions d’aus des dels seus llocs de treball. Les observacions es poden consultar a través de la web del projecte BiObserva

Author: Ricard Losarcos