LES FOTOGRAFIES D’OCELLS MÉS ESPECTACULARS LES VEURÀS AL DBF

Categories: noticia_home,noticies2017

7G5A6843Fins al 3 de setembre hi ha la convocatòria oberta de la primera edició del Delta Photo Contest, on fotògrafs naturalistes d’arreu, presenten les seves millors imatges d’ocells. És tracta d’un concurs del més alt nivell, amb un jurat de primera categoria i uns premis amb els que qualsevol fotògraf de natura somia aconseguir en algun moment.

El concurs té 3 categories bàsiques: retrat d’ocells, comportament d’ocells i ocells i el seu entorn, així com una categoria especial de fotografies d’ocells fetes al Delta de l’Ebre. Cadascuna de les categories tindrà un guanyador, però a més hi haurà un guanyador absolut, aconseguint el reconeixement a la millor fotografia de tot el concurs a més del premi principal.

El 15 de setembre sabrem qui són els afortunats guanyadors però a més, durant els dies que dura el Delta Birding Festival, podrem gaudir d’una exposició de les fotografies guanyadores i finalistes del concurs a la carpa 3. L’exposició conviurà amb la projecció de documentals de natura, consulta els horaris en els que visitar l’exposició.  El nivell de participació està sent alt i el nivell d’exigència ens assegura que veurem unes fotografies d’allò més espectaculars.

Author: Ricard Losarcos