ENTRADES DBF2019 A LA VENDA!

Categories: noticia_home,noticies2019

JA POTS COMPRAR ONLINE LA TEVA ENTRADA AL DELTA BIRDING FESTIVAL 2019!

L’edició d’enguany tindrà lloc el 20, 21 i 22 de setembre, i ja podeu adquirir l’entrada a través de la pàgina web del festival. L’entrada és individual i és vàlida per els tres dies. El seu cost anticipada és de 6 euros. El benefici de les mateixes es destinarà al projecte de conservació guanyador.

A més a més, el festival té preparades un seguit d’activitats a l’exterior que no us podreu perdre!

Sortides amb vaixell: podreu fer una sortida a mar obert per veure ocells pelàgics i amb una mica de sort algun cetaci. Com també podreu navegar riu amunt i descobrir els ocells del riu Ebre!

Sortides nocturnes: de la mà d’experts anirem a descobrir els cants nocturns i aprendrem a identificar els reclams dels habitants de la nit. També farem censos nocturns i descobrirem el sorprenent món dels ratpenats.

Sortides de fotografia: us oferim sortides per a totes les edats i nivells. A més a més, els nostres patrocinadors us deixaran provar el seu propi material perquè gaudiu plenament de l’experiència.

Sortides per a principiants: si tot just esteu començant a descobrir el món dels ocells, aquí teniu la vostra oportunitat! Farem sortides per aprendre a identificar els reclams o bé els ocells que aneu veient durant la visita.

Altres sortides guiades: tindrem l’oportunitat exclusiva de fer visites guiades a paradisos secrets del Delta com l’Alfacada o Vilacoto, i també en diversos hot-spots com el Goleró, el Bosc de la Comandanta o l’Embut, entre d’altres.

Recordeu però que per poder reservar plaça és necessari adquirir també l’entrada general al festival.

Us esperem en el cap de setmana més birder!!

Author: Ricard Losarcos