NO SAPS COM COMENÇAR AMB L’ORNITOLOGIA? JA ÉS HORA, EMPRÈN EL VOL!

Categories: noticia_home,noticies2016

_MG_9148El DBF no és només pels aficionats consagrats a l’ornitologia, també els qui no han anat mai o molt poc a observar ocells tenen l’oportunitat de fer un recorregut amb un ornitòleg expert per aprendre’n.

Les sortides Emprèn el Vol, patrocinades pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona, consisteixen en un recorregut guiat d’hora i mitja de durada pels entorns del Festival, a la llacuna de la Tancada. Aquí es pot observar una mostra representativa dels ocells aquàtics del Delta entre els que hi ha les diferents espècies de gavines, xatracs, cames-llargues diversos i, com no, els elegants flamencs._MG_9140

Els guies, experimentats ornitòlegs de l’Institut Català d’Ornitologia, cercaran ocells a la zona d’aiguamolls i explicaran com els identifiquen. En la sortida s’utilitzarà un telescopi terrestre per observar els ocells però és molt recomanable que els assistents també portin els seus propis prismàtics. Amb aquest primer tast, podràs començar a introduir-te en els secrets d’un món que apassiona tothom que el prova.

Author: admin