ELS VERTEBRATS MARINS AMENAÇATS DEL MEDITERRANI

Categories: noticia_home,noticies2017

Ricard Gutierrez1Com en cada edició del festival, el Departament de Territori i Sostenibilitat ens presenta alguna de les seves accions més destacades per la conservació de la biodiversitat al nostre país.

Aquest Departament de la Generalitat de Catalunya, l’encarregat de la conservació de la Biodiversitat, a través de la seva Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural i del Parc Natural del Delta de l’Ebre, dóna un suport fonamental en l’organització d’aquest festival.Ricard Gutiererez2

I alhora, el festival ha esdevingut un fòrum en el qual cada any Ricard Gutierrez, tècnic del Servei de Fauna i Flora, a la conferència inaugural ens explica amb detall alguna de les principals accions que estan duent a terme i els seus resultats.

Quines són les espècies de vertebrats marins amenaçats de les nostres costes i mars? De la nidificació de la tortuga babaua, a la presència del tauró blanc o del tauró guilla, passant per la distribució de cetacis i la seva evolució al llarg de l’any o la hivernada de la gavina menuda mar endins.

La tasca que ha dut a terme la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat els darrers anys ens aproximen a un millor coneixement i conservació del nostre patrimoni litoral i marí.

Author: Ricard Losarcos