ELS AGENTS RURALS AL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2019

El cos d’agents rurals ens acompanyarà un any més al Delta Birding Festival!

Miquel Àngel Garcia Reàdigos, membre del cos, ens posarà al dia amb la seva conferència sobre les tasques que els agents rurals duen a terme a les terres de l’Ebre per a la conservació de l’amenaçada àliga cuabarrada.

D’altra banda, els agents rurals també participaran en les activitats infantils.  Els més petits tindran l’oportunitat de fer un taller sobre les petjades del delta, en el que els agents ensenyaran com identificar algunes de les aus del Delta de l’Ebre mitjançant les seves petjades i explicaran com la forma de potes ha permès a les aus adaptar-se a certs entorns. Durant l’activitat també es construiran motlles de les petjades.

Finalment, els agents rurals col·laboraran en l’alliberament d’aus recuperades que es fa cada any a finals del festival. Les aus alliberades provenen del centre de recuperació de fauna del Canal Vell situat dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre. A on van ser traslladades per la seva impossibilitat de viure en llibertat, però passat un temps oportú i gràcies a la feina feta per l’equip del Centre de Fauna, es troben en plenes facultats de retornar al seu medi natural.

 

Author: Ricard Losarcos