EL TURISME ORNITOLÒGIC TRIA EL DBF PER FER-SE DIFUSIÓ

Categories: noticia_home,noticies2017

Turismo Naturaleza Mirua NavarraSi estàs cansat del teu local patch habitual i busques un nou lloc on anar a veure ocells dins d’Espanya continua llegint perquè això t’interessa. Fins a sis comunitats autònomes han triat el DBF per informar als visitants de totes les oportunitats de turisme ornitològic que poden oferir.

Andalucia Turismo es presenta com el gran corredor de rutes migratòries d’avifauna en el que es concentren 63 zones d’especial protecció per a les aus. Extremadura es posiciona com una comunitat amb diversitat d’ambients que allotja gran diversitat d’aus i ofereix moltes possibilitats a fotògrafs de natura i birders. D’altra banda, la Comunitat Valenciana defensa ser un destí molt complet per a l’observació d’aus, oferint bona infraestructura turística, varietat d’habitats i ecosistemes que afavoreixen l’oportunitat de veure gran nombre d’espècies.

Per la seva banda, les Illes Balears es postulen com un punt calent de biodiversitat al Mediterrani Occidental, al festival estaran representades por dos expositors: Turisme d’Alcudia i Mallorca Natural Tours. Des de Turismo Galicia, ens explicaran la variada existència de ecosistemes que posseeix la seva comunitat, i que fa possible la observació d’espècies d’aus molt diverses. Per últim, Turismo Aragón posaran de manifest les peculiaritats de la seva comunitat per veure ocells, com son els espais singulars, la varietat d’hàbitats i la proximitat entre ells així com la localització d’espais naturals tranquils i poc modificats.

Author: Ricard Losarcos