EL GOLERÓ, UN ESPAI VERD PER DESCOBRIR

Categories: noticia_home,noticies2016

goleroAl Delta Birding Festival se’ns presenta un cap de setmana llarg farcit d’activitats, des del divendres a la tarda fins al diumenge. Estem segurs que gaudireu al màxim de tot el que us tenim preparat, i que quan arribi el diumenge al migdia no voldreu que el festival acabi. Doncs portem bones notícies! Tenim preparada una fantàstica activitat pel diumenge a la tarda que no deixarà indiferent a ningú.

El diumenge 25 a les 4 de la tarda, ens reunirem al centre de visitants per agafar els cotxes amb rumb a “La descoberta del Goleró”, a l’hemidelta nord. Es tracta d’un filtre verd gestionat per l’empresa Aquambiente del grup Suez, qui s’encarrega de tractar les aigües dels arrossars a més de vetllar per la conservació de la biodiversitat, cosa que converteix aquest espai en un lloc ideal per la observació dels ocells. Un final de festa apoteòsic!

Gaudirem d’un passeig per la zona fins que se’n vagi el sol, atents a tots els ocells que puguem detectar, guiats per l’experiència i coneixements de l’ornitòleg Pere Alzina

Author: admin