EL DIARI ARA TORNA A SER L’ALTAVEU DELS OCELLS

Categories: noticia_home,noticies2017

ARA1Fruit d’un acord, però encara més d’un compromís important d’aquest diari per donar informació d’interès relacionada amb la natura i la biodiversitat, durant el mes de setembre el diari ARA farà molt ressò del proper festival. Coincidirà amb una nova promoció de les miniguies de camp de Toni Llobet i Oryx, la dels “125 ocells que cal conèixer de Catalunya” que farà que durant una setmana cada dia es publiquin reportatges sobre els ocells, però a més, Jennifer Ackerman, una de les conferenciants convidades més destacades del festival, serà entrevistada a doble plana per donar a conèixer al gran públic els seus treballs sobre la intel·ligència dels ocells.

A més, entre els subscriptors del diari, es farà un sorteig de diverses entrades dobles al festival, un dinar en algun dels millors restaurants especialitzats en la cuina del Delta, i un forfait per participar a qualsevol de les activitats del festival.

A més, cedits expressament per ORYX, també uns prismàtics amb un sarró i una miniguia del “125 ocells de Catalunya que cal conèixer”.

Author: Ricard Losarcos