EL DIARI ARA TORNA A COL·LABORAR AMB EL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2016

araDurant el mes de setembre el diari ARA es farà ressò del proper DELTA BIRDING FESTIVAL, publicant una entrevista amb un dels convidats més interessants del festival, l’israelià Yossi Leshem que a aconseguit unir en un mateix projecte per la conservació dels ocells a àrabs palestins i jordans amb els jueus d’Israel. I convidarà als seus lectors a gaudir d’aquesta i de la resta d’activitats del festival.

A més entre els subscriptors, es fa un sorteig d’una estada (nits de divendres i dissabte)  per a dues persones durant el festival a l’hotel Marjal Allotjament* a Poblenou del Delta i de cinc entrades dobles entre els seus subscriptors.edificimarjal

 

*Petit hotel de 4 estrelles dedicat al repòs, el silenci i fins i tot a l’observació de les aus. El trobareu a l’entrada del poble, encarat a la llacuna de l’Encanyissada i, amb el telescopi instal·lat al finestral de la sala de lectura, podreu seguir observant els moviments a la llacuna, perquè no us perdeu ni un minut de la vida allí. Feu una ullada a la web www.marjalallotjament.com , i us entraran ganes de participar al sorteig!

Author: admin