EL DBF FINANÇARÀ EXPEDICIONS PER L’ATLES DELS OCELLS NIDIFICANTS D’EUROPA

Categories: noticia_home,noticies2016

Grup a Ucraïna 2Cada any, el DBF dedica els beneficis de la venda d’entrades a projectes de conservació i seguiment de l’avifauna i enguany contribuirà a un projecte internacional de gran interès per tots els ornitòlegs europeus, el European Breeding Bird Atlas 2 (EBBA2).

La realització de l’EBBA2 està trobant moltes diferències en les capacitats de cobertura dels diferents països, de forma que en alguns d’ells senzillament és impossible que els ornitòlegs del país puguin arribar a cobrir tot el territori. Grup a Ucraïna 1Per això, l’organització està enviant expedicions d’ornitòlegs de països amb més tradició ornitològica que van a fer treball de camp i formació per als ornitòlegs locals. L’ICO, per exemple, ha estat treballant en aquest sentit a Grècia, Bielorússia i Bòsnia.

Els diners que es recullin al DBF 2016 es destinaran a enviar expedicions per fer treball de camp i formació als països que necessiten un cop de mà addicional per cobrir el seu territori. Les persones que hi vagin seran voluntaris -i per tant la seva feina no serà remunerada- però tindran cobertes totes les despeses de viatge i estada. I ja ho saps, si tens interès a observar ocells en aquests països i contribuir al projecte ornitològic més gran que mai s’ha fet a Europa, aquesta pot ser la teva oportunitat!

Author: Ricard Losarcos