EL DBF S’AJORNA PER AL 2021

Categories: noticia_home

Les excepcionals circumstàncies que estem vivint aquest any 2020 ens han empès a prendre la difícil decisió d’ajornar la celebració del DELTA BIRDING FESTIVAL

Com cada any, afrontàvem l’organització de l’esdeveniment ornitològic més important de la Mediterrànea amb la mateixa il·lusió amb què hem preparat les sis primeres edicions, però la crisi sanitària provocada per la COVID-19 fa del tot impossible organitzar l’edició d’enguany. Encara que fos viable fer esdeveniments públics durant la tardor, un festival com el nostre s’ha d’organitzar amb la suficient antelació com per assegurar un bon programa d’activitats i la presència dels conferenciants, expositors, etc, qüestions que ara no és possible garantir.

El DELTA BIRDING FESTIVAL ha esdevingut un punt de trobada obligat per a molts ornitòlegs i naturalistes, tant els més experts com els que tot just s’inicien, i això només ha estat possible gràcies a la col·laboració de tots els implicats: visitants, expositors, conferenciants, voluntaris, patrocinadors i les tres entitats organitzadores.

A partir d’ara centrarem tots els nostres esforços en fer que l’edició del DELTA BIRDING FESTIVAL de 2021 sigui tot un èxit i puguem, novament, celebrar un esdeveniment de repercussió internacional centrat en els ocells, la natura i la seva conservació! Ja són més de 20.000 euros els que hem destinat a recolzar diferents projectes d’estudi i conservació dels ocells a Catalunya i fora del nostre país i volem que encara en siguin molts més en els propers anys.

Mantingueu-vos en contacte amb nosaltres a través de les xarxes on ben aviat començarem a informar-vos de les noves propostes pel DBF 2021!

Els nostres millors desitjos per a tothom. Ens veiem l’any vinent!

L’organització del Delta Birding Festival

Author: Ricard Losarcos