EL CEL NOCTURN DEL DELTA

Categories: noticia_home,noticies2018

Just abans i just després de la posta de sol hi ha el què els experts en fotografia del firmament en diuen l’hora daurada i l’hora blava. Fotografiar el cel és tota una especialitat i requereix uns equips i tècniques adequats, sovint força diferents als que habitualment fem servir per fotografiar paisatge i fauna.

SIGMA i els experts en astronomia i fotografia astronòmica de CELISTIA ens proposen una activitat extraordinària per a gaudir del cel del Delta, dissabte a la nit, amb una lluna que ja només li faltaran 3 nits per ser plena. Abans de sortir, es farà una sessió d’introducció i per tal de gaudir del fenomen de la sortida de la lluna i la posta de sol ens desplaçarem fins a l’inici de la Barra del Trabucador, molt a prop del festival.

En Kike Herrero ens aproparà les emocions que produeix l’observació del cel tot exposant la connexió que hi ha entre la història de l’univers i nosaltres, en un entorn privilegiat, el del Delta de l’Ebre. Es tracta d’una activitat astronòmica on combinarem un viatge pel cel nocturn amb càmeres de fotografiar, objectius i telescopis, amb les sensacions que proporciona el paisatge i la natura.

Author: Ricard Losarcos