EL CEL ESTÀ PLE D’OCELLS, HO SABIEU?

Categories: noticia_home,noticies2019

Observar ocells és una afició que ens dona molts bons moments, a vegades amb coses petites i curioses però a vegades amb un autèntic espectacle que es desenvolupa davant dels nostres ulls. Això últim és el que Matt Merritt ens vol explicar al seu llibre “A Sky Full of Birds” (Un cel ple d’ocells) que porta per subtítol “Descobrint els espectacles amagats d’ocells a Gran Bretanya” i on explica que per veure coses impressionants del món dels ocells no necessitem anar lluny de casa.

En la nova edició, amplia els espectacles que volem veure a altres punts d’Europa on podem anar fàcilment a veure fenòmens ornitològics que ens trauran l’alè. Ens explicarà on podem veure grans quantitats de gavines o limícoles des del pàrking de supermercat o com podem arribar a un bosc espectacular sense allunyar-nos de casa. I això ens ho explica un autor que ha viatjat per tot el món però que ha acabat fascinat per l’ornitologia més propera.

Matt Merrit és l’editor de la revista Bird Watching i autor de llibres diversos, entre ells quatre llibres de poesia en els que els ocells hi tenen molt de pes. En tots ells ens ensenya què ha après ell dels ocells, de l’observació d’ocells i d’ell mateix.

Author: Ricard Losarcos