DIBUIXANT PER SALVAR LA TÓRTORA EURASIÀTICA

Categories: noticia_home,noticies2018

Aquesta edició del Delta Birding Festival concentrarà diversos artistes de renom que no només ens donaran xerrades o participaran en esdeveniments sinó que també faran una contribució al projecte de conservació d’aquest any. Cada un d’ells, Killian Mullarney, Blanca Martí, Ian Lewington, Martí Franch i Toni Llobet, dibuixaran una Tórtora, cada un amb el seu estil i materials, i donaran la pintura per ser sortejada al Festival.

Podreu comprar els tiquets a diversos punts del Festival per tenir la vostra oportunitat de ser alguna de les cinc persones que tindran prou sort per aconseguir algun dels dibuixos originals. Els tiquets es venen a 3€ cada un i el sorteig es durà a terme el diumenge a la Carpa 1 conjuntament amb l’entrega de premis de la CURSA ORNITHO-SWAROVSKI.

Els diners aconseguits amb la venda de tiquets es destinaran al projecte de conservació que el Festival patrocina aquest any, que és l’estudi de la Tórtora Eurasiàtica utilitzant tecnologia de satèl·lit per descobrir les seves rutes migratòries i altres detalls de la biologia d’aquest ocell, les poblacions del qual estan disminuint al llarg de tota la seva àrea de distribució.

Author: Ricard Losarcos