DBF2016, UN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Categories: noticia_home,noticies2016

7g5a5543Les més de 2.000 persones que s’han passat pel festival consoliden al mateix com a referent ornitològic internacional del sud del Mediterrani.

L’ambient que es va respirar durant els tres dies del festival ha estat magnífic, arribant a omplir-se quasi totes de les més de 100 activitats programades. Tot un èxit!

Un agraïment especial als ponents d’arreu d’Europa que ens van fer frissar amb les seves apassionades explicacions i que va tenir el seu punt culminant amb el nomenament de Lars Svensson com a membre honorífic de l’ICO, un dels organitzadors dels Festival.

Agrair també als 50 expositors que van aguantar el “xàfec” inicial del divendres però que van poder mostrar tots els seus productes a un públic interessat i entusiasta.

El nostre reconeixement als guies de l’ICO i al personal de suport, manteniment i dinamització de l’espai MónNatura Delta, seu del festival, pel seu treball ferm i decidit en la bona marxa del festival. Un capítol especial de reconeixements als prop de 40 voluntaris que ens han ajudat durant els 3 dies.

Per últim, però no menys important agrair el suport que diferents institucions i empreses donen al Festival patrocinant les diferents activitats o esdeveniments.

Aquest any (i ja portem tres!) podem dir que la conservació del ocells ha tornat a sortir guanyant! Ens veiem l’any vinent…

Author: admin