DBF PHOTO CONTEST

Categories: noticia_home,noticies2017

Foto Concurs DBFSi t’agrada la fotografia de natura estàs d’enhorabona ja que aquest any hem preparat un concurs de fotografies d’ocells increïble. La temàtica del concurs fotogràfic és “Les aus i la natura salvatges” i es podran presentar fotografies originals d’ocells en llibertat d’arreu del món.

dbf photo contestEl concurs tindrà tres categories bàsiques: retrats d’ocells, el comportament dels ocells i els ocells i el seu entorn. En totes elles es buscaran les imatges més originals i que mostrin la màxima qualitat tècnica i artística, així com la seva dificultat. Un altre aspecte important que valorarà el jurat a l’hora de triar els premiats, serà la capacitat de comunicar a l’espectador la ineludibles necessitat de conservar la natura salvatge. A més hi haurà una categoria especial, on es premiaran les fotografies d’ocells fetes al Delta de l’Ebre.

El guanyador absolut del concurs s’endurà un equip Fujifilm valorat en més de 4000€ i el guanyador de cada categoria bàsica rebrà una càmera Fujifilm valorada en més de 1000€. A més hi han varis premis per cada categoria, amb un valor total de més de 10.000€. Les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran durant el Delta Birding Festival.

Tens fins al 3 de setembre de 2017 per presentar les teves fotos omplint el formulari. No oblidis consultar les bases del concurs abans de participar. Molta sort!

Author: Ricard Losarcos