CURS DE FOTOGRAFIA DE CASANOVA FORMACIÓ AL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2017

filtres fotografia 3La prestigiosa botiga de fotografia CASANOVA FOTO, ofereix la possibilitat de fer un curs sobre un tema de fotografia de paisatge i natura, sovint prou oblidat, però bàsic per aconseguir millorar els nostres resultats: l’ús de filtres.

L’ ús de filtres fotogràfics ens permet controlar pràcticament qualsevol situació d’il·luminació, per complexa que sigui. D’altra banda podem donar a les nostres imatges una aparença molt personal, fent servir llargues exposicions amb diverses tècniques i combinacions de filtres. Amb els filtres es poden obtenir uns bons resultats en el moment de fer la foto, sense necessitat de passar hores davant l’ordinador editant, retocant i falsejant les nostres fotos, i així gaudir més temps de l’experiència de fer fotos envoltats de natura. poonhillEn el taller “MÉS FILTRES I MENYS PHOTOSHOP”, impartit per Roberto Alcaraz, responsable de formació de CASANOVA FOTO, aprendràs a distingir els tipus de filtres i a treure’n profit d’ells, així com les tècniques i configuracions del teu equip per a la fotografia de paisatge.

Aquest taller es desenvoluparà en dues parts, una teòrica, oberta a tothom, a la sala de presentacions el dissabte de 16.00 a 17.30 i una segona part pràctica amb una sortida al moll de les Madelenes. Aquesta sortida queda restringida a 20 persones màxim (per motius logístics) i tindrà lloc entre les 18:30 i les 21:00 del mateix dissabte. El cost per a participar a la sortida pràctica és de 40 € i cal fer la inscripció prèvia a través de la web.

Author: Ricard Losarcos