CONVERTEIX-TE EN UN OCELL AMB LA RUTA BIRDFLYWAY

Categories: noticia_home,noticies2016

birdfly2T’agradaria saber què senten els ocells durant les seves rutes migratòries? Estar avui al calurós sud d’Espanya i demà en un gèlid llac de Suècia? Doncs avui ho tens una mica més fàcil gràcies a la ruta BirdFlyWay.birdflyway30

Aquesta ruta proposa visitar diferents aiguamolls europeus de gran interès ornitològic a països com Suècia, Regne Unit, Països Baixos o Finlàndia a més d’Espanya. El projecte inclou informació sobre aquests llocs per que el viatge sigui més fàcil per al visitant. A més durant la ruta, el viatger podrà adquirir un passaport que certificarà la seva visita als diferents aiguamolls, però abans haurà de complir amb els reptes proposats per BirdFlyWay!

Els responsables de la Sociedad de Ciencias Aranzadi, creadors del projecte, ens presentaran aquesta proposta durant el Delta Birding Festival. A més es presentarà el llibre “BirdFlyWay. Un viaje en familia por la ruta de las aves” d’Antonio Sandoval, una novel·la que relata el recorregut d’una família a través de la ruta.

Author: admin