collage

 

DBF 2016 - 6 doc_un rio de irlanda

CONFERÈNCIES, PRESENTACIONS, ENTREVISTES, DOCUMENTALS,…
S’oferiran diverses conferències d’ornitòlegs de renom internacional i nacional com el Dr. Nigel Collar, Leventis Fellow en Conservation Biology de BirdLife International i la Universitat de Cambridge, Tim Appleton, cofundador i actual director de la famosa Birdfair de Rutland, Arjan Dwarshuis, ornitòleg holandès que ha batut la marca internacional d’observació d’espècies d’ocells en un any recorrent tot el món, o Jennifer Ackerman, periodista de ciència i autora del recent bestseller “El ingenio de los pájaros”, juntament amb altres més propers com Constantí Stefanescu del Museu de Granollers i especialista en papallones migratòries, Joan Carles Senar del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, Oriol Alamany, un dels fotògrafs de natura de més prestigi del nostre país, José Luis Copete, editor al Handbook of the Birds of the World Alive, entre d’altres.

Paral·lelament, en altres sales, es faran més conferències, presentacions de novetats editorials o de nous productes o serveis dels diferents expositors, etc.

NOVETAT! Aquest any estrenem l’Àgora, un espai informal per gaudir dels convidats des d’un altre punt de vista amb entrevistes disteses i buscant les anècdotes i les històries singulars…

També es disposa d’una altre sala on es projecten de manera ininterrompuda documentals de natura.

ON ES FA? QUAN? PREU PATROCINAT PER
Plànol Carpa 1 Horaris

Carpa 2 Horaris Àgora Horaris

Carpa 3 Horaris

Sala Presentacions Horaris

Durant tot el Festival Inclòs amb l’entrada    020-logo-infosaLogo swarovski optikNew CI Logo [Converted]