dbf photo contestBases del concurs

DBF PHOTO CONTEST – Concurs de fotografia d’aus i natura salvatges
Concurs de fotografia d’aus i natura salvatges, en què convidem a participar a tots els fotògrafs, aficionats o professionals, que juntament amb els organitzadors del concurs, el seu patrocinador i el DELTA BIRDING FESTIVAL desitgin promoure la bellesa de les aus i de la natura que ens envolta a través de les seves imatges.

El concurs versarà sobre la temàtica ” Les aus i la natura salvatges ” i es podran presentar fotografies d’aus en llibertat d’arreu del món.

En la selecció i atorgament dels premis del concurs desitgem realçar tant l’originalitat, la qualitat tècnica i artística i la dificultat de les imatges, com la seva capacitat de comunicar a l’espectador la ineludible necessitat de conservar la natura salvatge, no només per si mateixa, sinó també per la importància que té per a la supervivència de la humanitat i del planeta en què vivim.

Més de 9.000 € en premis!

CATEGORIES BÀSIQUES

  • Primera categoria: AUS RETRAT .

Imatges tipus primer pla d’un individu o un grup d’individus de qualsevol espècie d’au salvatge en què l’expressió, postura, enquadrament, il·luminació, etcètera provoquin algun tipus de reflexió o reacció emocional a l’espectador.

  • Segona categoria: AUS COMPORTAMENT .

Imatges en què es reveli un comportament propi de l’espècie d’au fotografiada que tingui espectacularitat i atractiu visual.

  • Tercera categoria: OCELLS I EL SEU ENTORN .

Imatges que evoquin l’atmosfera i la relació de les aus amb el lloc en què es troben, amb l’hàbitat com un element important de la imatge, que permeti transmetre que l’aus salvatges són part integral de l’entorn on viuen que en molts casos és el que hem de preservar per garantir la continuïtat de l’espècie.

CATEGORIA ESPECIAL

  • A VEUS DEL DELTA DE L’EBRE

Imatges presentades en qualsevol de les tres categories anteriors, però que tinguin la particularitat d’haver estat realitzades al Delta de l’Ebre.

Serà el jurat qui classificarà les fotografies en una de les tres categories. 

 

Les fotografies finalistes s’exposaran a la Carpa del final de la zona d’òptica durant els dies del Festival.

Uns PREMIS molt interessants i atractius us esperen!

LLIURAMENT DE PREMIS DATA LÍMIT FINALISTES PATROCINAT PER
Dissabte 14:30 – 15:00 Carpa 1 15 d’agost de 2018 FINALISTES 2018 New CI Logo [Converted]casanovafoto_logo

 

curs sw optik

Bases del concurs

CURSA ORNITHO SWAROVSKI OPTIK – Concurs de llistes completes d’ocells
Cursa per aconseguir introduir el major nombre de llistes completes a Ornitho.cat. Tens fins al 23 de setembre per introduir-ne. Com més dies hagis entrat alguna llista completa, més opcions tindràs de guanyar el premi.

Uns magnífics prismàtics SWAROVSKI EL 10×42 t’esperen!

LLIURAMENT DE PREMIS DATA LÍMIT PARTICIPA PATROCINAT PER
Diumenge 14:30 – 15:00 Carpa 1 23 de setembre de 2018

Llistes Logo swarovski optik

 

Lynx ID Challenge -4

Bases del concurs

LYNX ID CHALLENGE – Concurs d’identificació d’ocells
Concurs per portar al límit els teus coneixements d’identificació amb imatges i sons d’ocells simultàniament. Tot un repte per als ornitòlegs més agosarats!

Un PREMI consistent en els millors llibres de Lynx Edicions t’espera!

QUAN ES FA? Dissabte, 14:00 Carpa 2

PATROCINAT PER  logo_lynx

 

dbf_birdsBases del concurs

DBF BIRDS – Gimcana infantil d’identificació dels ocells del Delta
Quan arribis a MNDE, t’hem preparat una llista d’ocells que has d’identificar. Fes un recorregut complet pel Festival i anota les teves observacions al full que et lliurarem. Sortejarem un PREMI molt interessant entre els encertants!

ON HE DE LLIURAR LA BUTLLETA?  A la urna situada a la Recepció de MNDE

QUAN ES FA EL SORTEIG? La setmana posterior al festival i es comunicarà al guanyador personalment i a través de les XXSS.

PATROCINAT PER  logozoo_trans_DBF

 

Bases del concurs

LA VIDA SECRETA DELS ANIMALS – Concurs de trampeig fotogràfic
Un concurs amb les millors fotos i vídeos realitzats amb càmeres de foto-trampeig. Podeu enviar-les a través de correu electrònic: oryx@weboryx.com . Hi haurà un premi concedit per un jurat i un altre premi que serà decidit pel públic segons la imatge o el vídeo que tingui més likes a la xarxa.

Veure vídeo

LLIURAMENT DE PREMIS DATA LÍMIT PARTICIPA PATROCINAT PER
Dissabte 14:30 – 15:00 Carpa 1 30 d’agost de 2018

Com fer-ho?