dbf photo contestDBF-Photo-Contest-(4)patrocinars concurs de fotoBases del concurs

Guanyadors del concurs

DBF PHOTO CONTEST – Concurs de fotografia
Concurs de fotografia on convidem a participar a tots els fotògrafs, aficionats o professionals que desitgin promoure la bellesa de les aus i de la natura que ens envolta a través de les seves imatges. El concurs versarà sobre la temàtica ” Les aus i la natura salvatges ” i es podran presentar fotografies d’aus en llibertat d’arreu del món. En la selecció i atorgament dels premis del concurs desitgem realçar tant l’originalitat, la qualitat tècnica i artística i la dificultat de les imatges, com la seva capacitat de comunicar a l’espectador la ineludible necessitat de conservar la natura salvatge, no només per si mateixa, sinó també per la importància que té per a la supervivència de la humanitat i del planeta en què vivim.

CATEGORIES 

  • AUS RETRAT: Imatges que revelin la personalitat d’un individu o un grup d’individus, de tal manera que provoquin algun tipus de reflexió o reacció emocional a l’espectador.
  • AUS COMPORTAMENT: Imatges d’un comportament propi de l’espècie, però que no sigui fàcil d’observar normalment i que tingui espectacularitat i atractiu visual.
  • OCELLS I EL SEU ENTORN: Imatges que evoquin l’atmosfera i la relació de les aus amb el lloc en què es troben, amb l’hàbitat com un element important de la imatge, que permeti transmetre que les aus salvatges són part integral de l’entorn on viuen, que en molts casos és el que hem de preservar per garantir la continuïtat de l’espècie.
  • **AUS DEL DELTA DE L’EBRE: Imatges presentades en qualsevol de les tres categories anteriors, però que tinguin la particularitat d’haver estat realitzades al Delta de l’Ebre.

Les fotografies finalistes s’exposaran a la Sala 4 de MónNatura Delta durant els dies del Festival.

Uns PREMIS molt interessants i atractius us esperen!

Consulta els GUANYADORS!

LLIURAMENT DE PREMIS DATA LÍMIT PARTICIPA PATROCINAT PER
Dissabte 14:00 – 14:30 Carpa 1 3 de setembre de 2017

Formulari New CI Logo [Converted]casanovafoto_logo

 

curs sw optik

Bases del concurs

CURSA ORNITHO SWAROVSKI OPTIK – Concurs de llistes completes d’ocells
Cursa per aconseguir introduir el major nombre de llistes completes a Ornitho.cat. Tens fins al 23 de setembre per introduir-ne. Com més dies hagis entrat alguna llista completa, més opcions tindràs de guanyar el premi.

Uns magnífics prismàtics SWAROVSKI EL 10×42 t’esperen!

LLIURAMENT DE PREMIS DATA LÍMIT PARTICIPA PATROCINAT PER
Diumenge 14:00 – 14:30 Carpa 1 23 de setembre de 2017

Llistes Logo swarovski optik logo_marjal

 

Lynx ID Challenge -4

Bases del concurs

LYNX ID CHALLENGE – Concurs d’identificació d’ocells
Concurs per portar al límit els teus coneixements d’identificació amb imatges i sons d’ocells simultàniament. Tot un repte per als ornitòlegs més agosarats!

Un impressionant PREMI t’espera!

QUAN ES FA? Dissabte, 20:00 Carpa 1

PATROCINAT PER  logo_lynx

 

dbf_birdsBases del concurs

DBF BIRDS – Gimcana d’identificació dels ocells del Delta
Quan arribis a MNDE, t’hem preparat una llista d’observacions ornitològiques que has d’emplenar. Fes un recorregut complet pel Festival i anota les teves observacions al full que et lliurarem.Sortejarem un PREMI molt interessant entre els encertants!

ON HE DE LLIURAR LA BUTLLETA?  A la urna situada a la Recepció de MNDE

QUAN ES FA EL SORTEIG? La setmana posterior al festival i es comunicarà al guanyador personalment i a través de les XXSS.

PATROCINAT PER  logozoo_trans_DBF

 

Bases del concurs

LA VIDA SECRETA DELS ANIMALS – Concurs de trampeig fotogràfic
Un concurs amb les millors fotos i vídeos realitzats amb càmeres de foto-trampeig. Podeu enviar-les a través de Facebook, Twitter, Instagram o correu electrònic. Hi haurà un premi concedit per un jurat i un altre premi que serà decidit pel públic segons la imatge o el vídeo que tingui més likes a la xarxa.
LLIURAMENT DE PREMIS DATA LÍMIT PARTICIPA PATROCINAT PER
Dissabte 10:30 – 11:15 Carpa 2 30 d’agost de 2017

Com fer-ho?