JA ES PODEN ADQUIRIR LES ENTRADES AL DBF’17 I RESERVAR LES ACTIVITATS DE PAGAMENT!

Categories: noticia_home,noticies2017

Ja es troben disponibles a la web les entrades al Delta Birding Festival 2017! Recorda que el benefici de les mateixes va destinat a un projecte de natura.

ENTRADES2A més, adquireix la teva plaça a les activitats amb reserva prèvia:

– “Les aus pelàgiques del Delta”, dissabte i diumenge al matí s’organitzarà una sortida a 10 o 15 milles mar endins per observar les aus marines que habiten la costa mediterrània. La Baldriga balear, espècie endèmica de l’arxipèlag, en serà una de les espècies més atractives, però també esperem gavines, xatracs, ocasionalment algun paràsit i, com no, qualsevol sorpresa que el mar tingui per nosaltres

 “Un riu d’ocells”, dissabte i diumenge al matí s’organitzarà una sortida en vaixell pel riu Ebre des de la desembocadura fins a l’illa de Gràcia on hi haurà l’oportunitat d’observar molts dels ocells del Delta que habiten al riu i les seves illes on, en època de migració, hi pot aparèixer qualsevol espècie.

– “Un paradís secret al Delta”, visita guiada a la llacuna de l’Alfacada, un indret secret, no accessible i molt ric en biodiversitat. En finalitzar s’assistirà a una sessió pràctica d’anellament científic. Hi ha dos sortides previstes amb 25 places disponibles cadascuna.

“Photodigiscoping”, curs/taller exclussiu per només 12 persones on personal especialitzat de Swarovski Optic impartirà una màster-class a l’estand de la marca el dissabte al matí i a la tarda es farà una sessió pràctica aprofitant els aguaits de la reserva natural de l’Alfacada.  El diumenge es revisaran totes les fotos realizades. Una oportunitat única per conèixer, gaudir i provar les darreres novetats en digiscoping.

“Natura a l’orella”, taller exclussiu per 12 persones que acompanyaran a l’Eloïsa Matheu a la zona de l’Embut a enregistar sons de la natura i en especial ocells. Olympus deixarà material d’enregistrament als afortunats per a que feu les gravacions dels cants dels vostres ocells preferits deltaics.

Author: canvis2016