COM EVARIST MARCH ET POT ENSENYAR A SER UN GUIA DE NATURA

Categories: noticia_home,noticies2018

Pots haver portat grups en sortides de natura, ensenyat identificació d’ocells o haver fet alguna activitat d’ornitologia per al públic que probablement va agradar a la gent perquè vas mostrar entusiasme i perquè el teu coneixement ornitològic és notable però si vols oferir bons serveis de guiatge necessites més, encara que no t’ho sembli. Evarist March és un guia professional que ha posat en pràctica un programa de formació per tots els que volen dur a terme sortides ornitològiques, sigui de forma professional o més ocasional.

En la seva xerrada al DBF 2018 ens ensenyarà com forma els guies per tal que es converteixin en alguna cosa més que algú que ensenya què hi ha pels voltants. Evarist March forma guies de manera que utilitzin tècniques que realment ensenyin i recursos que ens ajudin a aprendre de pressa, tot fent visibles les tonalitats invisibles de la natura, molt més enllà d’interpretar el paisatge.

A més, March és un comunicador excepcional, capaç d’arribar ben al fons dels sentiments de l’audiència amb la seva passió.

Author: canvis2016