mapa_mon_naturaMónNatura Delta de l’Ebre està situat a la comarca del Montsià, a la part inferior de la llengua del delta de l’Ebre, en un paisatge d’arrossars i llacunes molt característic de la zona.
 

EN COTXE

Des de Barcelona/Tarragona

Agafeu l’AP-2/AP-7 (direcció Tarragona/València) fins a la sortida 41 (Amposta / Sant Carles de la Ràpita). Continueu en direcció a Sant Carles de la Ràpita per la N-340 durant uns 3 km (passant per sobre el riu Ebre), fins a la sortida cap a Sant Jaume d’Enveja. Al final de la sortida, gireu a la dreta en direcció als Muntells (TV-3405). Aneu seguint aquesta carretera sense deixar les indicacions de direcció cap als Muntells / la Tancada (uns 15 km aproximadament). Un cop deixeu els Muntells a mà esquerra, i abans d’arribar a la urbanització Eucaliptus, gireu a la dreta, en direcció a la Tancada. Al final de la carretera, gireu de nou a la dreta. A 900 m trobareu el punt d’accés.

 

Des de Sant Carles de la Ràpita

Adreceu-vos a la zona del port esportiu i seguiu les indicacions cap al Parc Natural. A la sortida de la població, gireu a la dreta cap a Poblenou del Delta. Seguiu durant 8 km i, arribats a aquesta població, voregeu-la i continueu per la mateixa carretera 5 km més, fins a trobar l’entrada.