COLOMBIA I PANAMÀ, DOS PARADISOS ORNITOLÒGICS SERAN PRESENTS A LA FIRA DEL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2019

A qualsevol ornitòleg que se li pregunti a quin lloc del món li agradaria anar a veure ocells, el més probable és que contesti a algun país de Centre o Sud-Amèrica. Són infinitat les destinacions atractives d’aquest continent, però enguany tindreu la possibilitat de parlar-ne amb gent que us poden ajudar molt a preparar un viatge a dues de les més interessants.

Colòmbia és un país gran amb molts departaments i regions i en aquest moments l’afició a l’observació d’ocells i la xarxa de guies, infraestructures i empreses dedicades a això està creixent dia a dia. I per això també es celebren festivals semblants al nostre, un d’ells al Departament del Tolima, situat al centre del país en una zona rica en biodiversitat i famosa per albergar les millors poblacions de dos dels lloros més amenaçats de Colòmbia, el d’orelles grogues i el de Fuertes.

I Panamà, un país molt més petit, però privilegiat tant per la seva situació a l’istme americà com per la facilitat que ofereix visitar els seus espais més emblemàtics. De la mà de Nando, un dels guies més famosos d’aquest país i de l’agència de viatges Tamandúa, us podreu informar de primera mà sobre com organitzar un viatge on quasi tingueu garantit veure espècies tant emblemàtiques com l’àliga harpia, el cucut terrestre, desenes d’espècies de colibrís, el quetzal, etcètera, etcètera, etcètera

Author: Ricard Losarcos