COLÒMBIA, EL PAIS QUE ALBERGA MÉS ESPECIES D’OCELLS DEL MÓN, SERÀ PROTAGONISTA

Categories: noticia_home,noticies2018

1.964 espècies és el registre que ostenta aquest gran país del nord de Sud-Amèrica. A prop del 20% de totes les que es coneixen. I segur que en els propers anys, les exploracions i les investigacions científiques encara faran créixer més aquesta xifra. Però això només és una anècdota o millor dit és el reflex de l’enorme diversitat que atresora un país que està entre l’atlàntic i el Pacífic, amb els Andes com a espina dorsal i la selva amazònica ocupant-ne una gran extensió.

Si vols conèixer Colòmbia, al DELTA BIRDING FESTIVAL podràs contactar amb guies i agències de viatges especialitzades en “birding”, que podran fer realitat el somni de qualsevol ornitòleg que vulgui gaudir d’aquest paradís dels ocells.

I també coneixerem un projecte de conservació de dues espècies de lloros que estan greument amenaçats, el lorito de Fuertes (Hapalopsittaca fuertesi) i el loro orejiamarillo (Ognorhynchus icterotis), endèmics dels Andes colombians. Amb la col·laboració d’Eduardo Soler, de Limonium, s’està duent a terme una sèrie d’accions que poden ser clau per a la recuperació d’ambdues espècies.

Author: Ricard Losarcos