FOTOGRAFIA EL DELTA AMB EXPERTS DE CANON

Categories: noticia_home,noticies2017

Gaviota reidoraEl Delta de l’Ebre és un magnífic lloc on treure fotografies espectaculars, el seu paisatge i la seva fauna el converteixen en l’indret idoni per a qualsevol fotògraf. El Delta Birding Festival et porta l’oportunitat única de visitar el Delta de la mà d’un tècnic/fotògraf (Xavier Curto) del Parc Natural i amb els consells i l’expertesa de dos fotògrafs de la marca CANON amb les sortides Canon Delta Photo Tour._I2A2930

Marc Albiac i Antonio Liébana, us ensenyaran tècniques fotogràfiques per treure les millors fotografies del Delta a més de deixar-vos provar material de Canon per copsar la qualitat dels seus productes.

Tant dissabte com diumenge visitareu la zona de la Tancada, zona de l’Embut, l’Encanyissada, Riet Vell ,… El punt de trobada de les dos sortides serà l’entrada de MónNatura Delta i els desplaçaments es faran en vehicle privat. Es tracta d’una activitat gratuïta però limitada a 25 persones per dia. Les inscripcions s’han de fer a confirmaciones@canon.es i les places s’assignaran per estricte ordre d’arribada.

Author: Ricard Losarcos