CÀNIDS I BÒVIDS SALVATGES DEL MÓN

Categories: noticia_home,noticies2018

Cànids i bòvids salvatges del món, dos manuals publicats per la prestigiosa editorial PRINCETON i escrits per José Ramón Castelló, un naturalista global!

En 2016 es va publicar el primer, el manual il·lustrat de tots els bòvids salvatges del món titulat “Bovids of the world. Antelopes, gazelles, cattle, goats, sheep and relatives” en el qual apareixen tractades cada espècie il·lustrant-se amb fotos el mascle, la femella, la cria i, si n’hi ha, les diferents subespècies, sempre de perfil, perfectament retallades sobre fons blanc. I el 2018 li ha seguit “Canids of the World. Wolves, Wild Dogs, Foxes, Jackals, Coiots, and their relaitves”, amb el mateix patró, però tractant aquesta altra gran família de mamífers, la dels cànids. Tots dos han rebut excel·lents crítiques des de tots els racons del món i estan resultant un gran èxit editorial.

L’autor d’ambdues, aprofitant la recent aparició de la versió en castellà de la de bòvids, editada per OMEGA, acudirà al DBF per explicar-nos com i perquè va decidir afrontar el repte d’escriure aquests manuals, quelcom excepcional en els temps que corren, amb l’atractiu addicional que en aquesta ocasió prové d’un conciutadà nostre, metge de professió i membre de la SECEM (Societat Espanyola per a l’Estudi i la Conservació dels Mamífers).

Author: Ricard Losarcos