BUSCA EL TEU DESTÍ ORNITOLÒGIC!

Categories: noticia_home,noticies2017

img_4712Sovint quan parlem del DBF, ens referim als grans ponents internacionals i locals que expliquen el més interessant de les seves investigacions i activitats. Però el DBF també és sinònim de lloc de trobada pels amants dels ocells que busquen un nou indret on anar a trobar-los. Si tu ets d’aquells ornitòlegs que busquen nous llocs on anar a mirar ocells, no et pots perdre la programació de la sala de presentacions.

De Navarra a Andalusia, passant pel Senegal, Uganda i Polònia. Experts locals d’arreu us explicaran els llocs clau on anar a veure ocells a les seves terres. Espanya ofereix un ampli ventall de possibilitats per observar animals de tota mena, des de les baldrigues a les Illes Balears fins al lynx Ibéric a Andalusia, sense oblidar totes les possibilitats que ofereix el Pirineu Aragonès.

En aquest espai també tindran lloc les presentacions dels llibres “Pedals i Plomes”, que descriu el viatge en bicicleta per tot Catalunya per veure fins a 300 espècies d’ocells, i el llibre “Etosha”, que ens presenta l’excepcional riquesa natural de Namíbia en il·lustracions. Per últim, els aficionats a la fotografia també trobaran un racó interessant en aquest espai, ja que Canon i Sigma oferiran consells de fotografia per utilitzar els seus equips, a més del curset per aprendre a fer servir els filtres oferit per Casanova Foto.

Author: Ricard Losarcos