BIOBSERVA, UN PROJECTE D’ÈXIT

Categories: noticia_home,noticies2018

SUEZ Espanya, companyia col·laboradora habitual del Delta Birding Festival, ha sigut guardonada amb el Premi Europeu de Medi Ambient a l’Empresa, a la categoria d’Empresa i Biodiversitat (secció espanyola) amb el projecte de transformació d’instal·lacions grises a infraestructura verda.

El dissabte 22 de setembre a les 17:30 durant el #dbf2018, Clara Rovira, responsable de biodiversitat de SUEZ Spain, compartirà els detalls d’aquest projecte a la ponència “La naturalització d’instal·lacions i BiObserva: Premi Europeu de Medi Ambient 2018”.

Durant l’acte, es donaran les claus d’aquest projecte en el qual s’involucren els treballadors mitjançant voluntariat corporatiu BiObserva. Un programa desenvolupat per SUEZ en col·laboració amb l’Institut Català d’Ornitologia, basat en la ciència ciutadana on es reporten les observacions d’ocells a les instal·lacions de la companyia. Actualment BiObserva ja ha acumulat més de 23.000 observacions de 203 espècies diferents a tota Espanya. Es poden consultar les dades a www.biobserva.com

Delta Birding Festival reconeix a les companyies punteres en eco-innovació i que inclouen el respecte pel medi ambient en els seus principis i activitats.

Author: Ricard Losarcos