BIOBSERVA, EL PROGRAMA AMBIENTAL DE VOLUNTARIAT QUE PROMOU EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

Categories: noticia_home,noticies2017

BiobservaSOREA (empresa de serveis municipals d’aigua) ens descobreix un projecte, pioner i innovador de voluntariat ambiental corporatiu basat en la ciència ciutadana. Els voluntaris son treballadors de les empreses del grup Agbar (al qual pertany SOREA) que reporten les observacions ornitològiques fetes en els seus centres de treball. La web on es recullen les dades és pública (www.biobserva.com/agbar) i permet consultar els ocells observats a les plantes de tractament d’aigua que gestiona la companyia.

El projecte s’ha creat amb la col·laboració de l’Institut Català d’Ornitologia i SEO Bird Life i té com a objectiu implicar als treballadors en la conservació de l’entorn natural així com aportar dades per a l’estudi dels ocells.

Durant el DBF tindrem l’oportunitat de gaudir del taller d’iniciació a la identificació d’ocells que estan rebent els treballadors del grup Agbar i a més tindrem l’ocasió de conèixer una mica més a fons aquest interessant projecte que actualment està implantat a 35 municipis i a partir del 2018 s’estendrà a totes les instal·lacions del grup.

Author: Ricard Losarcos