AUS MARINES A ALTA MAR AMB ZEISS

Categories: noticia_home,noticies2016

_R7E2095El Delta de l’Ebre és un punt de trobada entre la terra, el mar i el cabal del riu Ebre, on la barreja de sediments, llims, matèria orgànica, aigua dolça i aigua salada en diferents nivells i de diferents formes crea nombrosos hàbitats de gran biodiversitat que afavoreixen la presència de gran varietat d’ocells; però l’atractiu del Delta no s’acaba aquí, si tens una barca l’espectacle continua mar endins. Per això, el dissabte i diumenge, els participants del Delta Birding Festival tenen l’oportunitat de sortir a alta mar per observar aus pelàgiques, és a dir, aus que només podem trobar mar endins, quan comencem a perdre de vista la terra ferma. La plataforma continental en aquesta zona és rica per diverses espècies d’ocells i l’activitat pesquera atrau moltes aus marines que segueixen els vaixells de pesca per aprofitar el peix que es llença._R7E0956

El vaixell estarà guiat per ornitòlegs experts i comptarà amb la presència d’alguns dels ponents estrella del festival, com Lars Svensson, Per Alström,Hadoram Shirihai, també expert en ocells marins. Des del vaixell s’anirà llençant peix per tal d’atraure les aus marines, que són capaces d’olorar-lo des de grans distàncies. Una excel·lent oportunitat també pels fotògrafs!

logo_zeissAquesta sortida compta amb el patrocini de Zeiss, que deixarà als participants provar el seu material d’òptica. Reserva ja la teva plaça! 

Author: admin