AUS MARINES A ALTA MAR AMB ZEISS

Categories: noticia_home,noticies2017

IMG_7347El Delta de l’Ebre és un punt de trobada entre la terra, el mar i el cabal del riu Ebre, on la barreja de sediments, llims, matèria orgànica, aigua dolça i aigua salada en diferents nivells i de diferents formes crea nombrosos hàbitats de gran biodiversitat que afavoreixen la presència de gran varietat d’ocells; però l’atractiu del Delta no s’acaba aquí, si tens una barca l’espectacle continua mar endins. Per això, el dissabte i diumenge, els participants del Delta Birding Festival tenen l’oportunitat de sortir a alta mar per observar aus pelàgiques, és a dir, aus que només podem trobar mar endins, quan comencem a perdre de vista la terra ferma. La plataforma continental en aquesta zona és rica per diverses espècies d’ocells i l’activitat pesquera atrau moltes aus marines que segueixen els vaixells de pesca per aprofitar el peix que es llença._R7E0956

El vaixell estarà guiat per ornitòlegs experts i comptarà amb la presència d’alguns dels ponents estrella del festival, com Arjan Dwarshuis, Klaus Malling Olsen o Vilppu Välimäki, també experta en ocells marins. Des del vaixell s’anirà llençant peix per tal d’atraure les aus marines, que són capaces d’olorar-lo des de grans distàncies. Una excel·lent oportunitat també pels fotògrafs!

logo_zeissAquesta sortida compta amb el patrocini de Zeiss, que deixarà als participants provar el seu material d’òptica. Reserva ja la teva plaça! 

Author: canvis2016