AL DBF LA FOTOGRAFIA DE NATURA TÉ UN PAPER PROTAGONISTA.

Categories: noticia_home,noticies2017

Garcilla CangrejeraAmb el patrocini de les principals marques de càmeres i objectius fotogràfics, totes presents amb els seus propis estands al festival, tindrem fins a sis conferències impartides per fotògrafs de prestigi.

CANON ens porta una “estranya parella”, Marc Albiac, un jove fotògraf que acumula premis als concursos més prestigiosos, i Antonio Liébana, un dels grans fotògrafs de natura espanyol. Entre els dos ens faran gaudir d’una de les més grans colònies d’ocells marins d’Europa i ens explicaran com visitar-la i fotografiar els seus protagonistes.

FOTOTECNICA ha convidat a un altre dels grans, Iñaki Relanzón, per explicar-nos lo fonamental que ha sigut i segueix sent la feina dels fotògrafs de natura per a seduir al món de la imperiosa necessitat d’evitar la desaparició d’espècies i espais naturals.

De PANASONIC ens arribarà una conferència de Carlos Caraglia en la mateixa direcció, posant-nos de manifest amb extraordinàries imatges el precipitat desgel dels dos casquets polars de la terra.

I a més, de la mà de OLYMPUS, SIGMA i FUJIFILM amb Javier Parrilla, Juan S. Calventus i Javier Ramos, rebrem classes magistrals sobre com enfocar la fotografia de natura, des de diferents angles!

Author: Ricard Losarcos