ALGUNA VEGADA HAS SENTIT QUE EN VOLIES MÉS DESPRÉS D’UNA XERRADA AL DBF?

Categories: noticia_home,noticies2017

20160820_141010

Els nostres convidats al Delta Birding Festival són realment ornitòlegs, científics o fotògrafs, entre altres, de primer ordre però creiem que la gent voldria saber-ne més d’ells: més sobre la seva trajectòria, més sobre la seva feina, més sobre els seus plans futurs i, per què no, més sobre la seva vida. Ara, al DBF 2017, aquestes preguntes tindran resposta en un nou espai anomenat Àgora, on entrevistarem alguns dels nostres convidats internacionals. Entrevistarem Arjan Dwarshuis, Jennifer Ackerman i Tim Appleton i podreu saber força sobre ells, més enllà del que hàgiu escoltat a les seves xerrades.

L’Àgora serà també el punt on et podran signar llibres i on podràs interaccionar amb l’autor. Si vols saber més o xerrar un moment amb ells, aquest és el lloc on has d’estar. No oblidis portar el llibre que vols que et signin!

A l’Àgora també hi farem algunes taules rodones, com l’Hora Quercus, en la que periodistes de natura de la revista Quercus parlaran amb Oriol Alamany sobre fotografia de natura i els seus treballs.

Sabem que l’agenda del DBF es apretada però si estàs interessat a saber més d’algunes de les xerrades i autors, et recomanem que no t’ho perdis!

Author: Ricard Losarcos