PATROCINAT PER

EMPRÈN EL VOL – Sortides per a principiants
Ets nou en ornitologia? No saps de què va tot això de pardalejar? No et preocupis, l’ICO, organitza sortides ornitològiques al voltant de MónNatura per persones sense o amb molt poca experiència, de forma que puguin aprendre les tècniques bàsiques d’identificació d’ocells i puguin emprendre el vol en aquest món fascinant. I tu pots ser un principiant però els nostres guies no: estan entre els millors que pots trobar!

 

PATROCINAT PER

ANELLAMENT D’OCELLS EN MIGRACIÓ amb Sergi Sales
Activitat que consisteix en la mostra d’anellament científic amb un guia especialitzat com en Sergi Sales a la Fundació Plegadis.

PATROCINAT PER

GREEN BIRDING – Passejada ornitològica pel Delta en bicicletes elèctriques amb Gary Prescott i Ponç Feliu
Activitat que consisteix en un recorregut circular d’uns 17 km en bicicleta elèctrica al voltant de la llacuna de la Tancada aprofitant tots els miradors i punts estratègics per a l’observació d’aus, la visita  dels aiguamolls de depuració de l’Embut ens permetran observar un racó únic, i tot això en bicicleta elèctrica que ens permetrà cobrir tot el recorregut sense cansar-nos. Dos guies Ponç Feliu i Gary Prescott us explicaran les peculiaritats de tota la fauna i flora que anirem trobant durant el camí.