PATROCINAT PER

OCELLS A LA NIT amb Iago Brugnoli
Activitat que consisteix en una sortida guiada nocturna per descobrir i escoltar les aus que es desperten per la nit, de la mà de Iago Brugnoli, tècnic local expert de Picampall. Porta els teus prismàtics. Places limitades. Els desplaçaments es faran amb vehicle privat. Afina les orelles!

 

ELS SONS DE LA MIGRACIÓ amb Magnus Robb i José Luis Copete
Activitat que consisteix en una sortida guiada nocturna per enregistrar els reclams que emeten els ocells en migració per la nit, de la mà –i l’orella- de Magnus Robb i José Luis Copete, dos experts que han descobert sons d’ocells comuns que mai no havien estat enregistrats.

 

COMPTAR ELS OCELLS NOCTURNS amb Jordi Baucells
Activitat que consisteix en una sortida guiada nocturna per aprendre els cants i reclams d’ocells nocturns, com trobar-los, com comptar-los i aprofita els coneixements de Jordi Baucells per anar a cercar mussols, òlibes, mussols banyuts i sibocs pel Delta.

 

PATROCINAT PER

LA NIT DELS RATPENATS 
Activitat que consisteix en una sortida guiada nocturna per descobrir uns habitants molt singulars al Delta, els ratpenats, de la mà de Xavier Puig, Maria Mas i Carles Flaquer, tècnics experts del Museu de Ciències Naturals de Granollers. Els desplaçaments es faran amb vehicle privat. Afina els teus sentits!

PATROCINAT PER

EL CEL NOCTURN DEL DELTA amb Kike Herrero i Xavier Palau
Activitat que consisteix en una sortida guiada nocturna per fotografiar el firmament sense contaminació lumínica i amb uns experts (CELÍSTIA PIRINEUS) que ens portaran elements d’observació astronòmica espectaculars. Una visió diferent del cel deltaic!