PATROCINAT PER

PHOTODIGISCOPING amb Rosa Matesanz
Activitat que consisteix en una sortida pràctica per a conèixer, millorar i practicar  la tècnica del digiscoping amb càmeres i del phonescoping amb mòbils de la mà, a càrrec de Rosa Matesanz. MOLT RECOMANABLE PORTAR EQUIP, SI SE’N DISPOSA.

Swarovski Optik, posarà a disposició dels assistents 3 equips complerts de telescopi, trípode, ròtula i els adaptadors corresponents per tal que els participants puguin practicar amb aquests equips si no disposen d’equip propi. L’especialista donarà consells pràctics i ajudarà a configurar correctament els diferents equips per tal de treure el màxim rendiment i aconseguir bones fotografies. Una oportunitat única per conèixer, gaudir i provar les darreres novetats en digiscoping.

PATROCINAT PER

LUMIX DELTA PHOTOTOUR amb Iñaki Relanzón i Xavier Curto
Activitat que consisteix en un tour fotogràfic per diferents llocs del PN del Delta de l’Ebre, guiats per dos fotògrafs de renom (Iñaki Relanzón i Xavier Curto) que t’ajudaran a millorar les diferents tècniques fotogràfiques aplicades al món de l’ornitologia i del paisatge. Durant aquests tours, els assistents podran provar diferents equips Lumix. Places limitades. Els desplaçaments es faran amb vehicle privat.

 

PATROCINAT PER

PHOTOLYMPUS amb Quim Ferrando de PHOTOLOGISTICS
Activitat que consisteix en unes sortides guiades pel matí i tarda a càrrec de Quim Ferrando per poder gaudir sobretot en passeriformes, limícoles i rapinyaires. Es faran aturades per tal d’observar i practicar les tècniques de localització i preparació per fotografiar ocells. També es practicarà la fotografia en vol, configurant les càmeres per tal de millorar la tècnica.

 

PATROCINAT PER

PHOTOLYMPUS  JUNIOR amb Luca García
Activitat que consisteix en una sortida adreçada a joves de 12 a 18 anys per l’entorn de Monnatura de la mà d’un jove expert fotògraf, Luca García per millorar les tècniques fotogràfiques de paisatge i ornitofauna. Si ets un jove que s’inicia en la fotografia, aquesta activitat t’interessa molt!

 

PATROCINAT PER

EL CEL NOCTURN DEL DELTA amb Kike Herrero i Xavier Palau
Activitat que consisteix en una sortida guiada nocturna per fotografiar la lluna plena i el firmament sense contaminació lumínica i amb uns experts (CELESTIA) que ens portaran elements d’observació astronòmica espectaculars. Una visió diferent del cel deltaic!