Tràiler

LA LLEGENDA DE PALE MALE – Sessió de cinema gratuïta 
Enguany, que parlarem de falcons urbans al Delta Birding Festival, aprofitarem també per parlar d’aligots urbans de Nova York. La llegenda de Pale Male és un documental d’un jove belga, Frederic Lilien, que arriba, desorientat, el 1993 a Nova York amb la intenció de trobar un sentit a la seva vida. En aquell moment, s’estableix en un edifici a prop de Central Park un aligot cuarogenc, un mascle molt clar, gairebé blanc, a qui els novaiorquesos bategen com a Pale Male (mascle pàl·lid). Lilien decideix fer un documental sobre l’ocell que s’allarga 15 anys.

El resultat és pràcticament una història d’amor entre els habitants de la ciutat amb l’aligot, que acaba convertint-se en un símbol de la lluita per la supervivència a jungla de ciment, a més d’una atracció turística i lloc de pelegrinatge. Una multitud d’afeccionats a l’ornitologia, estrelles del cinema, poetes, nens i presentadors de late night shows segueixen la vida de Pale Male minut a minut. Una vida que no està exempta de contratemps, bones notícies i perills que provoquen reaccions molt emocionals entre les amants de l’aligot. Aquesta és una història made in New York que sorprèn i emociona com poques ho fan.

Dissabte: 22:00 h

Idioma: anglès (V.O.S.E)

ON?  Plaça de la Font a Poblenou del Delta

logo amposta

 

 

Tràiler

SALVEMOS NUESTRO MEDITERRÁNEO  –  Documental 
Amb l’objectiu de protegir la mar Mediterrània, el biòleg marí i explorador de National Geographic Manu San Félix porta més de trenta anys estudiant les seves amenaces sota la superfície. Per a visibilizar el declivi que estem provocant en la seva biodiversitat, s’embarca en un viatge submarí d’on neix el documental “Salvemos nuestro Mediterráneo”.

Dissabte: 20:00 h

Idioma: castellà

ON?  Carpa 1

 

 

LES AUS, UN GRESOL DE COLORS  – Documental
Entremig dels somriures de les quatre estacions, al ritme dels batecs de l’ànima de la natura, milers d’aus vingudes de racons llunyans del món desperten el Delta de l’Ebre, immens, esplendorós i captivador, amb vols majestuosos, colors insòlits i refilets encisadors, que ens enamoren per sempre, i ens conviden a pensar i sentir que formem part d’un terròs meravellós.

Dissabte: 19:00 – 19:30 h

Idioma: video musical

ON?  Carpa 2

 

 

DOCUMENTALS  Horaris

 

A plastic Ocean

Tràiler

 

Ocells en temps de sembra

Tràiler

 

“Our planet: one planet”

Tràiler

 

The birders. A melodic journey through Northern Colombia

Tràiler

Divendres:  17:30 h

Dissabte: 17:15 h

Diumenge: 12:00 h

Durada: 30 mins

Idioma: anglès (V.O.S.E)

Lloc: Carpa 3

Divendres:  18:30 h

Dissabte:   18:15 h

Diumenge: 13:00 h

Durada: 15 mins

Idioma: català

Lloc: Carpa 3

Dissabte matí:  12:30 h

Dissabte tarda: 19:00 h

Diumenge:  11:00 h

Durada: 45 mins

Idioma: anglès (V.O.S.E)

Lloc: Carpa 3

Divendres: 19:00 h

Dissabte: 16:00 h

Diumenge: 13:30 h

Durada: 60 mins

Idioma: anglès (V.O.S.E)

Lloc: Carpa 3