PRESENTACIÓ DE “TOCATS DE L’ALA”, EL PROGRAMA D’OCELLS I OCELLAIRES DE TV3

Categories: noticia_home,noticies2015

Rodatge TV3 2El dissabte 19 es farà la presentació al festival del programa de 13 capítols de TV3 “Tocats de l’ala“, que s’haurà estrenat aquell mateix dia. Els seus autors Fúlvia Nicolàs i Joan Pavia, explicaran com es va fer el programa, qui i com hi va participar, les incidències del rodatge i com els va venir al cap fer un programa d’ornitologia a TV3.

Quan els creadors van tenir la idea de fer una sèrie documental d’ornitologia, no tenien ni idea d’ocells però durant el rodatge i com a resultat del contacte continuat amb autèntics apassionats dels ocells, s’han aficionat tant que es pot dir que ja són membres de ple dret del món dels birders catalans. “Tocats de l’ala” els ha permès gaudir d’experiències amb els ocells que sovint són de difícil accés fins i tot pels birders més aficionats. Han vist galls fers, mallerengues de bigotis, ocells de tempesta, mussols pirinencs i carronyaires en plena acció. Un autèntic privilegi per uns autèntics novatos!

LOGO TOCATS DE L'ALAEl programa parla d’ocells però també parla molt de birders i de com porten a terme la seva afició, moltes vegades consumint tot el seu temps lliure d’una manera obsessiva.

El programa ha comptat amb l’assessorament i revisió científica de l’Institut Català d’Ornitologia (ICO) per tal d’assegurar que el component principalment lúdic de la serie s’emmarcava en un context científic rigorosament correcte.

Author: canvis