MILERS DE GRÀCIES A TOTHOM!

Categories: noticia_home,noticies2015

image_00002El Delta Birding Festival ha tancat la seva segona edició amb un gran èxit d’assistència, amb prop de les 2.000 persones que han participat en les quasi 100 activitats que s’han ofert durant el festival, entre les quals destaquen conferències, tallers, sortides en vaixell, safaris fotogràfics o sortides per principiants.

Entre les 50 presentacions han destacat les de Hadoram Shirihai, reconegut ornitòleg israelià, Dick Forsman, finlandès especialista mundial en rapinyaires i Markus Varesvuo, fotògraf finlandès de reconegut prestigi. També ha congregat força expectació la “premier” del nou programa de TV3 “Tocats de l’ala” que ha estat comentada per la seva directora, Fúlvia Nicolàs i el realitzador, Joan Pavia.

El festival ha sabut combinar els interessos dels ornitòlegs més especialitzats del país, que han pogut trobar tallers, conferències, safaris fotogràfics i sortides en vaixell del més alt nivell amb un públic més aficionat o familiar, que també tenia activitats i tallers per començar a aprendre a gaudir de l’ornitologia en un entorn privilegiat.

image_00004El festival s’ha complementat amb una fira amb més de 40 expositors que incloïa estands d’òptica, turisme ornitològic, llibreries especialitzades, destinacions internacionals,… entre d’altres. Una cinquantena de persones han col·laborat i treballat en el bon desenvolupament del Festival.

Com ja es va fer a la primera edició, un cop es tanqui el balanç, els beneficis obtinguts per la venda d’entrades es destinaran a un projecte de conservació dels ocells, que enguany és la col·laboració en la confecció del Nou Atles d’ocells nidificants de Catalunya.

Així doncs, els organitzadors (Fundació Catalunya-La Pedrera, la botiga Oryx i l’Institut Català d’Ornitologia), els col·laboradors principals (Departament de Territori i Sostenibilitat, Parc Natural del Delta de l’Ebre, Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta) i els col·laboradors especials (SEO/Birdlife i el Museu de les Ciències de Barcelona) donem les gràcies a tots els assistents al Delta Birding Festival 2015.

Fins l’any vinent!

Author: canvis