LA NATURA AL TEU JARDÍ

Categories: noticia_home,noticies2015

Una forma molt atractiva d’iniciar-se com a naturalista és fent actuacions a favor dels ocells i altra fauna salvatge al nostre propi jardí. Requereix conèixer quins ocells i animals podem atraure, quins arbres i arbusts són adequats, com facilitar aigua per beure o banyar-se, com posar a disposició aliment adequat i com donar refugi o un lloc per a la reproducció.

natura al jardiJaume Sañé, expert en la realització de documentals de fauna i medi ambient, té molta experiència perquè al voltant de casa seva ha aconseguit que un gran nombre d’espècies diferents d’ocells, però també de mamífers, rèptils, papallones i un llarg etcètera de vida animal, s’hi hagin establert cosa que li ha permès convertir-los en els protagonistes d’alguns dels seus reportatges.

Al taller es parlarà del disseny dels jardins, les plantes i altres elements idonis, com fer mejadores i caixes niu, quins aliments podem emprar, quins són els elements de qualitat a tenir en compte si volem adquirir aquest material, etc…

Author: canvis