LA FOTOGRAFIA DE NATURA SERÀ UNA GRAN PROTAGONISTA AL PROPER DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2015

Podem anunciar que aquest any CANON també serà present a la fira amb un estand on trobareu i podreu provar els seus millors objectius i les últimes novetats en càmeres d’aquesta prestigiosa marca.  La seva principal competidora, NIKON, també farcirà el seu estand amb material de fotografia de natura i les dues altres marques d’objectius més utilitzats en la fotografia de natura, TAMRON i SIGMA, també hi seran presents a “tuti pleni”.

OBJECTIUSTot això sense oblidar que en els estands de marques de telescopis hi haurà muntats equips de digiscoping que faran dubtar al més escèptic sobre quina és la tècnica que li donarà millors resultats. A destacar que SWAROVSKI mostrarà els seus equips combinats amb les càmeres Olympus micro 4/3 d’última generació que fan meravelles acoblades als seus excel·lents telescopis gràcies al seu sistema d’estabilització!

I als estands de Digiscoping Adapters i d’ORYX hi trobareu adaptadors per combinar qualsevol telescopi amb qualsevol càmera.

I a més de tota aquesta oferta comercial podreu participar en safaris fotogràfics guiats per fotògrafs professionals i en tallers de digiscoping; o gaudir de l’excelsa presentació de fotografies de Markus Varesvuo!

Author: canvis